Over Kaas & Lekkers - Kaas & Lekkers

Over Kaas & Lekkers

Kaas & lekkers heeft op 4 november 2021 haar deuren geopend aan de Langestraat 128 in Klazienaveen. Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben als boekhouder vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Maar waarom dan een kaas & delicatessenwinkel? 

Mijn liefde voor het mooie product kaas is ontstaan op de werkvloer bij De Boer supermarkten in Klazienaveen. Daar werkte ik in mijn jeugd na schooltijd en op zaterdag op de boetiek (vleeswaren, kaas en brood). Dit was nog in de tijd dat in de supermarkt de vleeswaren en de kaas nog vers van het mes kwamen en het brood nog vers werd gesneden. Ondanks dat ik mijn werk als boekhouder altijd met veel plezier heb gedaan, en nog steeds doe, begon de wens om een kaas en delicatessenwinkel te openen steeds serieusere vormen aan te nemen. 

De plannen zaten al een aantal jaren in mijn hoofd en in 2021 ben ik begonnen om dit verder uit te werken. Nu alle plannen klaar waren moest er alleen nog een geschikte locatie gevonden worden en deze kwam in juli 2021 op mijn pad.

Nadat het eerste jaar van Kaas & lekkers voorbij is gevlogen timmeren wij ook online aan de weg met een mooie webshop www.kaasenworstperpost.nl en zijn er nog meer andere plannen voor de toekomst. 

Het team van Kaas & lekkers verwelkomd u graag in de winkel of de webshop.  

 

Kaas & Lekkers

Langestraat 128
7891 GH Klazienaveen

Tel: 06-51 79 91 30
E-mail: kaasenlekkers@gmail.com
WhatsApp: 06-51 79 91 30

KvK nr: 83694536
Vind ons op social media
afbeelding van Kaas & Lekkers
TOP