Vleesproducten - Kaas & Lekkers

Vleesproducten

In onze winkel vindt u een breed assortiment vleesproducten. Zo hebben wij voor u lekkere Drentse droge worst, Nagelholt en schenk in ons assortiment. Deze producten worden voor ons gemaakt in Odoorn (Drenthe). 

Drentse droge worst:

Onze droge worst is een authentiek handgemaakt streekproduct. Onze worst is gemaakt van varkensvlees en gekruid volgens ouderwets familierecept. Onze worst is glutenvrij en geheel zonder de toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Nagelholt:

Het authentieke Angelsaksische streekproduct. Ouderwets gedroogd rundvlees. Geschikt voor carpaccio en lekker voor op de borrelplank.

Schenk:

Een heerlijk gezouten en gedroogde rauwe varkensfilet. Perfect voor op de borrelplank.

Naast de Drentse streekproducten vindt u bij ons ook de Franse en Spaanse droge worsten van Montagnel.

Franse droge worst:

Deze (h)eerlijke authentieke Franse worsten komen uit de Franse Auvergne. Een bergachtig (vulkanisch) gebied, met sublieme omstandigheden voor het droogproces van de worsten. De Franse worsten zijn van zeer hoge kwaliteit en ze worden met de hand geknoopt. De Franse worsten zijn in verscheidene smaken verkrijgbaar. 

Spaanse worst:

Spanje is een land vol culinaire schatten waarvan de hammen en worsten geroemd worden. Onze Spaanse worst komt uit de zuidelijke Pyreneeën, wederom een bergachtig gebied in Catalunya, noord-Spanje. Ook hier heerst een micro-klimaat, met optimale omstandigheden voor het rijpingsproces van de worsten.

Vind ons op social media
afbeelding van Kaas & Lekkers
TOP